The Passion introduceert nieuw karakter in 2023: vrouw van Pilatus (video)

The Passion introduceert nieuw karakter in 2023: vrouw van Pilatus (video)

<em>The Passion</em> introduceert nieuw karakter in 2023: vrouw van Pilatus (video) In 2023 zal het veelbesproken Paasprogramma The Passion een nieuw karakter uit het beroemde Paasverhaal bevatten. Het gaat om Claudia Procula, de vrouw van Pilatus. Dit jaar wordt zij vertolkt door Nhung Dam. In onderstaande video stelt zij zich voor. 'Verschillende verhalen'Het karakter Claudia zal overigens in de speciale Hemelvaart editie van The Passion, die ook dit jaar op het programma staat, een grotere rol krijgen dan in de paaseditie. Omroep KRO-NRCV wil de kijker meer leren over de vrouw 'waarover door de tijd heen verschillende verhalen zijn ontstaan'. In de Bijbel komt de naam van Claudia maar één keer voor. Bovenaan de pagina zie je ook de reactie van Ferdi Stofmeel, die dit jaar Petrus zal vertolken. Bekijk het fragment van The Passion hierboven. Je kunt alle aankondigingen van The Passion 2023 bekijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Bertrie Wierenga speelt Maria Magdalena in The Passion: 'Ik voel me vereerd' Bekijk deze video » Sinan Eroglu speelt Jezus in The Passion 2023: ‘Hij heeft geen vooroordelen’ Bekijk deze video »
TV :
The Passion introduceert nieuw karakter in 2023: vrouw van Pilatus (video)
Wednesday 22 March 2023 om 11:01

In 2023 zal het veelbesproken Paasprogramma The Passion een nieuw karakter uit het beroemde Paasverhaal bevatten. Het gaat om Claudia Procula, de vrouw van Pilatus. Dit jaar wordt zij vertolkt door Nhung Dam. In onderstaande video stelt zij zich voor.

'Verschillende verhalen'
Het karakter Claudia zal overigens in de speciale Hemelvaart editie van The Passion, die ook dit jaar op het programma staat, een grotere rol krijgen dan in de paaseditie. Omroep KRO-NRCV wil de kijker meer leren over de vrouw 'waarover door de tijd heen verschillende verhalen zijn ontstaan'. In de Bijbel komt de naam van Claudia maar één keer voor.

Bovenaan de pagina zie je ook de reactie van Ferdi Stofmeel, die dit jaar Petrus zal vertolken.

Bekijk het fragment van The Passion hierboven. Je kunt alle aankondigingen van The Passion 2023 bekijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's