RTL Boulevard: nabestaanden en slachtoffers oog in oog met John S. (video)

RTL Boulevard: nabestaanden en slachtoffers oog in oog met John S. (video)

Maandag 3 april 2023 om 21:51

<em>RTL Boulevard</em>: nabestaanden en slachtoffers oog in oog met John S. (video) Een schokgolf gaat door Nederland als zich vorig jaar op een zorgboerderij in Alblasserdam een drama afspeelt. Bij een schietpartij overlijden de 34-jarige Nathalie en de 16 jarige Ann-Sofie. Twee anderen raken ernstig gewond en ook een moord in Vlissingen blijkt gepleegd te zijn door dezelfde verdachte John S.. Vandaag stonden de nabestaanden en slachtoffers voor het eerst oog in oog met hem in de rechtbank. RTL Boulevard blikt terug op de dag. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard: nabestaanden en slachtoffers oog in oog met John S. (video)

Een schokgolf gaat door Nederland als zich vorig jaar op een zorgboerderij in Alblasserdam een drama afspeelt. Bij een schietpartij overlijden de 34-jarige Nathalie en de 16 jarige Ann-Sofie. Twee anderen raken ernstig gewond en ook een moord in Vlissingen blijkt gepleegd te zijn door dezelfde verdachte John S.. Vandaag stonden de nabestaanden en slachtoffers voor het eerst oog in oog met hem in de rechtbank. RTL Boulevard blikt terug op de dag.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's