Video: Martien Meiland zendt boze blikken naar stuc-leraar tijdens cursus

Video: Martien Meiland zendt boze blikken naar stuc-leraar tijdens cursus

Monday 3 April 2023 om 21:58

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 3 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Martien Meiland</em> zendt boze blikken naar stuc-leraar tijdens cursus Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 3 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. Video: Vivé verkoopt Maxime Meiland een klap omdat ze niet naar bed wil Bekijk deze video » Lees verder onder de video. De familie Meiland wilt het pension Code Rosé het liefst helemaal zelf opknappen. Daarvoor moeten ze leren stucen en Martien, Erica, Maxime én Montana gaan daarom naar Baarn om een stuc-cursus te krijgen. MartienAls Martien moet 'mixen' lijkt dat in eerste instantie goed te gaan, totdat de stuc-leraar onverwachts een handje helpt. Daar lijkt Martien niet van gediend. 'Ga jij maar verder,' spoort hij Erica aan. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Video: Martien Meiland zendt boze blikken naar stuc-leraar tijdens cursus

De familie Meiland wilt het pension Code Rosé het liefst helemaal zelf opknappen. Daarvoor moeten ze leren stucen en Martien, Erica, Maxime én Montana gaan daarom naar Baarn om een stuc-cursus te krijgen.

Martien
Als Martien moet 'mixen' lijkt dat in eerste instantie goed te gaan, totdat de stuc-leraar onverwachts een handje helpt. Daar lijkt Martien niet van gediend. 'Ga jij maar verder,' spoort hij Erica aan.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's