Martien Meiland schrikt van werkwijze 'boomverhuizers': 'Onverantwoord!' (video)

Martien Meiland schrikt van werkwijze 'boomverhuizers': 'Onverantwoord!' (video)

Monday 3 April 2023 om 22:38

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 3 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Martien Meiland schrikt van werkwijze 'boomverhuizers': 'Onverantwoord!' (video) Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 3 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. Video: Vivé verkoopt Maxime Meiland een klap omdat ze niet naar bed wil Bekijk deze video » Lees verder onder de video. Een groots moment in het nieuwe stulpje van de Meilandjes. Het afleveren van de twee grote bomen levert een drukte van jewelste op. En daar kan Martien niet zo goed mee overweg. VerhuizingVilla Duinwijk staat nog altijd in de steigers. Zonder keuken en douche is het maar behelpen en als er dan ook nog veel mensen op het erf zijn om de notenboom, die ze in de zomer hebben gekocht, af te leveren en te planten, slaat de paniek toe bij de anders zo gastvrije Martien. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Martien Meiland schrikt van werkwijze 'boomverhuizers': 'Onverantwoord!' (video)

Een groots moment in het nieuwe stulpje van de Meilandjes. Het afleveren van de twee grote bomen levert een drukte van jewelste op. En daar kan Martien niet zo goed mee overweg.

Verhuizing
Villa Duinwijk staat nog altijd in de steigers. Zonder keuken en douche is het maar behelpen en als er dan ook nog veel mensen op het erf zijn om de notenboom, die ze in de zomer hebben gekocht, af te leveren en te planten, slaat de paniek toe bij de anders zo gastvrije Martien.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's