Zie: totale ravage na ongeluk met meerdere voertuigen op A67 richting Eindhoven

Zie: totale ravage na ongeluk met meerdere voertuigen op A67 richting Eindhoven

Dinsdag 4 april 2023 om 15:11

De A67 richting Eindhoven is dinsdagochtend dicht geweest vanwege een ongeluk met meerdere voertuigen. Een bestuurder van een auto raakte door het ongeluk bekneld en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het ongeluk
Het ongeluk gebeurde rond 08.50 uur ter hoogte van het Brabantse Ommel. Volgens een woordvoerder van de politie zijn een auto en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen, en waren nog meer voertuigen bij het ongeluk betrokken. Hoeveel dat er waren, is onbekend.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Zie: totale ravage na ongeluk met meerdere voertuigen op A67 richting Eindhoven De A67 richting Eindhoven is dinsdagochtend dicht geweest vanwege een ongeluk met meerdere voertuigen. Een bestuurder van een auto raakte door het ongeluk bekneld en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Het ongelukHet ongeluk gebeurde rond 08.50 uur ter hoogte van het Brabantse Ommel. Volgens een woordvoerder van de politie zijn een auto en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen, en waren nog meer voertuigen bij het ongeluk betrokken. Hoeveel dat er waren, is onbekend. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Treinongeluk Voorschoten: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Ooggetuige treinongeluk Voorschoten: 'Mensen klommen in paniek uit de ramen' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's