Caroline van der Plas tijdens debat: 'Stikstof is symbool voor wat er allemaal misgaat in Nederland' (video)

Caroline van der Plas tijdens debat: 'Stikstof is symbool voor wat er allemaal misgaat in Nederland' (video)

Caroline van der Plas tijdens debat: '<em>Stikstof</em> is symbool voor wat er allemaal misgaat in Nederland' (video) Tijdens het debat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen heeft Caroline van der Plas (BBB) flink uitgehaald naar het kabinet: 'Stikstof is voor kiezers een symbool voor wat er allemaal in ons land misgaat. Ik som wat op: Groningen. Toeslagenschandaal, uithuisgeplaatste kinderen die nog steeds niet bij hun ouders terug zijn. Watersnoodramp in Zuid-Nederland, waarvoor nog niet alles is gecompenseerd.' En vervolgens volgt nog een hele waslijst aan problemen waar Nederland momenteel onder gebukt gaat. Het hele betoog van Caroline van der Plas in de Tweede Kamer zie je hieronder. Hierboven zie je hoe Mick Harren onlangs een ode voor de BBB-vrouw opnam, met haar medewerking. Bekijk ook Kamer in Code Rosé van de Meilandjes boeken? Zoveel ben je kwijt (Shownieuws) Bekijk deze video » Kijk LIVE: debat over uitslag Provinciale Staten-verkiezingen, houdt Rutte stand? Bekijk deze video » Twitter walgt van telefoongedrag Mark Rutte & Esther Ouwehand spreekt hem erop aan (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 5 april 2023 om 12:18

Tijdens het debat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen heeft Caroline van der Plas (BBB) flink uitgehaald naar het kabinet: 'Stikstof is voor kiezers een symbool voor wat er allemaal in ons land misgaat. Ik som wat op: Groningen. Toeslagenschandaal, uithuisgeplaatste kinderen die nog steeds niet bij hun ouders terug zijn. Watersnoodramp in Zuid-Nederland, waarvoor nog niet alles is gecompenseerd.' En vervolgens volgt nog een hele waslijst aan problemen waar Nederland momenteel onder gebukt gaat.

Het hele betoog van Caroline van der Plas in de Tweede Kamer zie je hieronder. Hierboven zie je hoe Mick Harren onlangs een ode voor de BBB-vrouw opnam, met haar medewerking.

Actuele video's

Meer actuele video's