Twitter walgt van telefoongedrag Mark Rutte & Esther Ouwehand spreekt hem erop aan (video)

Twitter walgt van telefoongedrag Mark Rutte & Esther Ouwehand spreekt hem erop aan (video)

Woensdag 5 april 2023 om 12:40

Zonder dat we natuurlijk precies weten wat Mark Rutte precies op zijn telefoon doet, is er op Twitter veel kritiek te lezen op zijn veelvuldige gebruik daarvan, tijdens het debat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen. Partij voor de Dieren-fractievoorzitster Esther Ouwehand sprak hem er zelfs op aan tijdens haar betoog: 'Dat doet hij altijd bij dit debat, bij alle debatten, als hij het niet wil horen. Hij hoort alles, maar hij doet niks.' Vervolgens verschijnt er een lachje op het gezicht van de premier.

Dit betreffende moment uit het debat zie je hieronder (onze excuses voor het slechte geluid). Onder de video zie je een greep uit de reacties op Twitter aangaande het telefoongedrag van Rutte.

Twitter walgt van telefoongedrag <em>Mark Rutte</em> &amp; Esther Ouwehand spreekt hem erop aan (video) Zonder dat we natuurlijk precies weten wat Mark Rutte precies op zijn telefoon doet, is er op Twitter veel kritiek te lezen op zijn veelvuldige gebruik daarvan, tijdens het debat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen. Partij voor de Dieren-fractievoorzitster Esther Ouwehand sprak hem er zelfs op aan tijdens haar betoog: 'Dat doet hij altijd bij dit debat, bij alle debatten, als hij het niet wil horen. Hij hoort alles, maar hij doet niks.' Vervolgens verschijnt er een lachje op het gezicht van de premier. Dit betreffende moment uit het debat zie je hieronder (onze excuses voor het slechte geluid). Onder de video zie je een greep uit de reacties op Twitter aangaande het telefoongedrag van Rutte. Bekijk ook Kijk LIVE: debat over uitslag Provinciale Staten-verkiezingen, houdt Rutte stand? Bekijk deze video » Caroline van der Plas tijdens debat: 'Stikstof is symbool voor wat er allemaal misgaat in Nederland' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Twitter walgt van telefoongedrag Mark Rutte & Esther Ouwehand spreekt hem erop aan (video)





Actuele video's

Meer actuele video's