Kees van der Spek lyrisch over Bach, maar Beau heeft wat meer uitleg nodig

Kees van der Spek lyrisch over Bach, maar Beau heeft wat meer uitleg nodig

Donderdag 6 april 2023 om 11:08

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 5 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In Beau is Kees van der Spek te gast, en deze keer praat hij niet alleen maar over de misdaad. De journalist is namelijk een enorme fan van Bach en kan daar aanstekelijk over vertellen. In zijn relaas komen ook hier en daar wat termen voorbij die Beau van Erven Dorens niet kent, dus hij moet regelmatig om uitleg vragen. Ook laat Jan-Willem Rozenboom horen hoe hij klassieke muziek heeft verwerkt in muziek van Guus Meeuwis.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Kees van der Spek lyrisch over Bach, maar <em>Beau</em> heeft wat meer uitleg nodig Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 5 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In Beau is Kees van der Spek te gast, en deze keer praat hij niet alleen maar over de misdaad. De journalist is namelijk een enorme fan van Bach en kan daar aanstekelijk over vertellen. In zijn relaas komen ook hier en daar wat termen voorbij die Beau van Erven Dorens niet kent, dus hij moet regelmatig om uitleg vragen. Ook laat Jan-Willem Rozenboom horen hoe hij klassieke muziek heeft verwerkt in muziek van Guus Meeuwis. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen brandt Aïcha Maghadi helemaal af: ‘Laat hier maar zien dat je zo goed bent’ Bekijk deze video » Kelly van der Veer zet zich in voor sekswerkers, ''zo wilde ik altijd al worden''(Beau) Bekijk deze video »
Talkshow :
Kees van der Spek lyrisch over Bach, maar Beau heeft wat meer uitleg nodig

Actuele video's

Meer actuele video's