Romantisch moment verstoord in Down the Road: ‘En nu pak ik een Tic Tac’

Romantisch moment verstoord in Down the Road: ‘En nu pak ik een Tic Tac’

Romantisch moment verstoord in <em>Down the Road</em>: ‘En nu pak ik een Tic Tac’ Bekijk in de video hierboven in de Nederlandse Down the Road hoe Troy omgaat met zijn liefdesverdriet In de Vlaamse serie Down the Road is er sprake van een opbloeiende liefde, als een groep jongeren met het syndroom van Down door Thailans reist. “Je hebt een mooi neusje en een mooi mondje. Misschien kan jouw mondje mijn mondje blussen”, zo klinkt het. Maar dan wordt dit moment abrupt verstoord omdat de adem voor het moment suprême vooral fris moet zijn. “En nu ga ik een Tic Tac pakken uit m’n rugzak. Dan kunnen we het misschien echt doen.” De Vlaamse versie van Down the Road is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv. Troy over laatste dagen van Down The Road: 'Mijn hart staat voor iedereen in vuur en vlam' Bekijk deze video » Down The Road: Troy maakt een romantisch schilderij, ''Ik hou van jou'' Bekijk deze video »
TV :
Romantisch moment verstoord in Down the Road: ‘En nu pak ik een Tic Tac’
Thursday 6 April 2023 om 15:31

Bekijk in de video hierboven in de Nederlandse Down the Road hoe Troy omgaat met zijn liefdesverdriet

In de Vlaamse serie Down the Road is er sprake van een opbloeiende liefde, als een groep jongeren met het syndroom van Down door Thailans reist. “Je hebt een mooi neusje en een mooi mondje. Misschien kan jouw mondje mijn mondje blussen”, zo klinkt het. Maar dan wordt dit moment abrupt verstoord omdat de adem voor het moment suprême vooral fris moet zijn. “En nu ga ik een Tic Tac pakken uit m’n rugzak. Dan kunnen we het misschien echt doen.”

De Vlaamse versie van Down the Road is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's