Live stream Nederland - Duitsland (vriendschappelijk Oranje Leeuwinnen)

Live stream Nederland - Duitsland (vriendschappelijk Oranje Leeuwinnen)

Vrijdag 7 april 2023 om 13:00

Kijk vrijdag 7 april vanaf 20.00 uur LIVE naar Nederland - Duitsland via de livestream hieronder.

Vrijdag spelen Nederland en Duitsland vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Duitsland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Duitsland is vrijdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Duitsland</em> (vriendschappelijk Oranje Leeuwinnen) Kijk vrijdag 7 april vanaf 20.00 uur LIVE naar Nederland - Duitsland via de livestream hieronder. Vrijdag spelen Nederland en Duitsland vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Duitsland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Duitsland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Nederland - Duitsland is vrijdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Duitsland (vriendschappelijk Oranje Leeuwinnen)

Actuele video's

Meer actuele video's