MAX pubquiz: waarom mocht Jörgen Raymann niet achter de bar staan van zijn vrouw?

MAX pubquiz: waarom mocht Jörgen Raymann niet achter de bar staan van zijn vrouw?

Friday 7 April 2023 om 16:45

Vrijdag is Jörgen Raymann te gast in MAX pubquiz. In de show staat hij achter de bar, en ondanks dat hij een eigen restaurant heeft gehad is dat nieuw voor hem. De cabaretier mocht van zijn vrouw namelijk niet achter de bar staan. “Omdat mijn vrouw wist dat ik mijn eigen alcohol zou opzuipen.”

Bekijk de beelden van de MAX pubquiz hieronder.

MAX pubquiz is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX pubquiz terugkijken bij Gids.tv.

<em>MAX pubquiz</em>: waarom mocht Jörgen Raymann niet achter de bar staan van zijn vrouw? Vrijdag is Jörgen Raymann te gast in MAX pubquiz. In de show staat hij achter de bar, en ondanks dat hij een eigen restaurant heeft gehad is dat nieuw voor hem. De cabaretier mocht van zijn vrouw namelijk niet achter de bar staan. “Omdat mijn vrouw wist dat ik mijn eigen alcohol zou opzuipen.” Bekijk de beelden van de MAX pubquiz hieronder. MAX pubquiz is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX pubquiz terugkijken bij Gids.tv. MAX pubquiz start vrijdag met Kim-Lian van der Meij: bier tappen en zingen tegelijk? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's