Binnenkijken: Meiland-pension Code Rosé is bijna af (video)

Binnenkijken: Meiland-pension Code Rosé is bijna af (video)

Het nieuwe Meiland-pension Code Rosé is bijna af. RTL Boulevard ging langs om de familie te steunen met de laatste loodjes.

Lees verder onder de video.

Binnenkijken: Meiland-pension <em>Code Rosé</em> is bijna af (video) Video: Vivé verkoopt Maxime Meiland een klap omdat ze niet naar bed wil Bekijk deze video » Dirk Hoogstraten: 'Hierom zijn Montana Meiland en ik uit elkaar' (Shownieuws) Bekijk deze video » Het nieuwe Meiland-pension Code Rosé is bijna af. RTL Boulevard ging langs om de familie te steunen met de laatste loodjes. Lees verder onder de video. PensionAltijd al eens willen ontwaken in een prachtig pension, om vervolgens een ontbijtje geserveerd te krijgen door de familie Meiland? Vanaf volgende maand kan jouw droom werkelijkheid worden als het nieuwe pension Code Rosé haar deuren open zwaait voor het grote publiek. Maar hoeveel mag dat kosten en hoe ziet het eruit? RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade ging op bezoek. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Binnenkijken: Meiland-pension Code Rosé is bijna af (video)

Pension
Altijd al eens willen ontwaken in een prachtig pension, om vervolgens een ontbijtje geserveerd te krijgen door de familie Meiland? Vanaf volgende maand kan jouw droom werkelijkheid worden als het nieuwe pension Code Rosé haar deuren open zwaait voor het grote publiek. Maar hoeveel mag dat kosten en hoe ziet het eruit? RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade ging op bezoek.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV