Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is eindelijk tijd voor Montana om een stap in het diepe te doen en een eigen woning te kopen. Een grote stap voor haar, maar Maxime zou Maxime niet zijn als ze daar toch weer even een schepje bovenop zou doen. VerhuizenMaxime kon natuurlijk niet achterblijven en heeft ook voor haar gezin een heerlijke villa gekocht. Een nadeel: ze moet over een week verhuizen. En omdat zij nu dagelijks in het pension aan de slag is, neemt haar liefde Leroy de honneurs waar in hun nieuwe onderkomen. OpstapelenIn het pension heerst er inmiddels en oorverdovend kabaal als er muren gesloopt en bedden gedemonteerd worden, trappen schoongekrabd en vloerbedekking losgetrokken wordt. Het is alleen spijtig dat de laadbak pas in de middag komt en het afval zich opstapelt in de gang.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 10 april 2023 om 21:33

Het is eindelijk tijd voor Montana om een stap in het diepe te doen en een eigen woning te kopen. Een grote stap voor haar, maar Maxime zou Maxime niet zijn als ze daar toch weer even een schepje bovenop zou doen.

Verhuizen
Maxime kon natuurlijk niet achterblijven en heeft ook voor haar gezin een heerlijke villa gekocht. Een nadeel: ze moet over een week verhuizen. En omdat zij nu dagelijks in het pension aan de slag is, neemt haar liefde Leroy de honneurs waar in hun nieuwe onderkomen.

Opstapelen
In het pension heerst er inmiddels en oorverdovend kabaal als er muren gesloopt en bedden gedemonteerd worden, trappen schoongekrabd en vloerbedekking losgetrokken wordt. Het is alleen spijtig dat de laadbak pas in de middag komt en het afval zich opstapelt in de gang.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's