Marciano zegt sorry voor duwen van Jeffrey in Een Jaar Van Je Leven: 'Het zal nooit meer gebeuren'

Marciano zegt sorry voor duwen van Jeffrey in Een Jaar Van Je Leven: 'Het zal nooit meer gebeuren'

Marciano zegt sorry voor duwen van Jeffrey in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Het zal nooit meer gebeuren' Er gaat iets gigantisch fout op een avond tussen Marciano en Jeffrey. Zo fout, dat Marciano Jeffrey begint te duwen op een trap; levensgevaarlijk. Dit escaleert verder en verder tot andere bewoners ertussen springen. Even later komt Marciano naar Jeffrey om zijn excuses aan te bieden. "Ik had je nooit mogen aanraken, het zal nooit meer gebeuren." Of het genoeg is voor Jeffrey om bij Een Jaar Van Je Leven te blijven, is onduidelijk. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk: oud-deelnemer Berend van Een Jaar Van Je Leven doet mee aan Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Zien: Welke bekende realityshow deelnemer zien we in Lang Leve de Liefde? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Esther geeft wisselende singalen af: 'Het is een klojo' Bekijk deze video »
Dinsdag 11 april 2023 om 17:50

Er gaat iets gigantisch fout op een avond tussen Marciano en Jeffrey. Zo fout, dat Marciano Jeffrey begint te duwen op een trap; levensgevaarlijk. Dit escaleert verder en verder tot andere bewoners ertussen springen. Even later komt Marciano naar Jeffrey om zijn excuses aan te bieden. "Ik had je nooit mogen aanraken, het zal nooit meer gebeuren." Of het genoeg is voor Jeffrey om bij Een Jaar Van Je Leven te blijven, is onduidelijk.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's