Een Jaar Van Je Leven: Esther geeft wisselende singalen af: 'Het is een klojo'

Een Jaar Van Je Leven: Esther geeft wisselende singalen af: 'Het is een klojo'

Tuesday 11 April 2023 om 15:33

Esther weet niet goed wat ze wil en moet met haar stiekeme vlam Jan Willem. Ze heeft afstand van hem gedaan, maar ondertussen duikt ze wel met hem in bed. "In een groep met Willem zitten is niks leuks. Het is echt een klojo en nu praat hij ook niet meer tegen mij, dus hij zoekt het maar uit.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Esther geeft wisselende singalen af: 'Het is een klojo' Esther weet niet goed wat ze wil en moet met haar stiekeme vlam Jan Willem. Ze heeft afstand van hem gedaan, maar ondertussen duikt ze wel met hem in bed. "In een groep met Willem zitten is niks leuks. Het is echt een klojo en nu praat hij ook niet meer tegen mij, dus hij zoekt het maar uit. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wanda in tranen in Een Jaar Van Je Leven: vriend Ivor maakt het uit via een brief Bekijk deze video » Wanda verlaat het huis: bekijk hier haar hoogtepunten (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Bekijk: oud-deelnemer Berend van Een Jaar Van Je Leven doet mee aan Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's