Lange leve de liefde: keuzetijd voor Nick is aangebroken

Lange leve de liefde: keuzetijd voor Nick is aangebroken

Woensdag 12 april 2023 om 21:05

In Lang leve de liefde hebben Nick en Chantal een avontuurlijke date. Na een spannend begin met een ‘glas schiet-date’, praten de twee vrijgezellen over hun visies op relaties. Nick bekent het meiden oppikken tijdens het stappen soms te missen, maar vertelt ook dat hij Chantal meer volwassen vindt dan zijn vorige date Maaike. In de bubbels van de hottub begint Nick het aardig warm te krijgen als hij toegeeft stoute gedachtes te hebben over zijn date. Zou Nick dan toch voor Chantal kiezen?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lange leve de liefde</em>: keuzetijd voor Nick is aangebroken In Lang leve de liefde hebben Nick en Chantal een avontuurlijke date. Na een spannend begin met een ‘glas schiet-date’, praten de twee vrijgezellen over hun visies op relaties. Nick bekent het meiden oppikken tijdens het stappen soms te missen, maar vertelt ook dat hij Chantal meer volwassen vindt dan zijn vorige date Maaike. In de bubbels van de hottub begint Nick het aardig warm te krijgen als hij toegeeft stoute gedachtes te hebben over zijn date. Zou Nick dan toch voor Chantal kiezen? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Maakt me niks uit wat hij met Chantal doet' Bekijk deze video » Nick in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb stoute gedachtes over jou' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's