Theo Maassen is nieuwe presentator van Zomergasten: veel enthousiaste reacties

Theo Maassen is nieuwe presentator van Zomergasten: veel enthousiaste reacties

Theo Maassen is nieuwe presentator van <em>Zomergasten</em>: veel enthousiaste reacties Kijk in de video hierboven: Theo Maassen stuurt kind (3) de zaal uit, ‘Hoe duur is babysitter in België?’ Theo Maassen is de gloednieuwe presentator van het iconische programma Zomergasten. De cabaretier is de opvolger van Janine Abbring en gaat elke zondagavond een spraakmakende gast interviewen, die hierbij ook fragmenten laat zien. “De gasten zijn mensen die per definitie excelleren in hun vak”, laat de trotse Theo weten. “Ik wil me laven aan de kennis en wijsheid die ze in de loop der jaren hebben vergaard.” De eerste reacties stromen binnen onder de bekendmaking van de VPRO op Instagram, en die zijn erg positief. Bekijk in de Instagram-post hieronder de bekendmaking van Theo Maassen als presentator van Zomergasten en de reacties op dit nieuws. Zomergasten is vanaf zondag 23 juli wekelijks te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Foto: Diederick Bulstra Theo Maassen te gast bij De Avondshow, ''Ik heb een cadeautje voor jou'' Bekijk deze video » Satirische comedyserie Cast vanaf donderdag 16 maart op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Theo Maassen is nieuwe presentator van Zomergasten: veel enthousiaste reacties
Thursday 13 April 2023 om 10:43

Kijk in de video hierboven: Theo Maassen stuurt kind (3) de zaal uit, ‘Hoe duur is babysitter in België?’

Theo Maassen is de gloednieuwe presentator van het iconische programma Zomergasten. De cabaretier is de opvolger van Janine Abbring en gaat elke zondagavond een spraakmakende gast interviewen, die hierbij ook fragmenten laat zien. “De gasten zijn mensen die per definitie excelleren in hun vak”, laat de trotse Theo weten. “Ik wil me laven aan de kennis en wijsheid die ze in de loop der jaren hebben vergaard.” De eerste reacties stromen binnen onder de bekendmaking van de VPRO op Instagram, en die zijn erg positief.

Bekijk in de Instagram-post hieronder de bekendmaking van Theo Maassen als presentator van Zomergasten en de reacties op dit nieuws.

Zomergasten is vanaf zondag 23 juli wekelijks te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Foto: Diederick Bulstra

Actuele video's

Meer actuele video's