Theo Maassen te gast bij De Avondshow, ''Ik heb een cadeautje voor jou''

Theo Maassen te gast bij De Avondshow, ''Ik heb een cadeautje voor jou''

Tuesday 14 February 2023 om 23:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Theo Maassen is te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach en komt vertellen over zijn nieuwe show: Onbekend Terrein en de podcast die hij maakt. Daarnaast begint hij zijn verhaal met een bijzondere liefdesverklaring voor Arjen Lubach. ''Ik heb een cadeautje voor jou'' zegt Theo Maassen tegen Arjen Lubach.

Theo Maassen te gast bij <em>De Avondshow</em>, ''Ik heb een cadeautje voor jou'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Theo Maassen is te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach en komt vertellen over zijn nieuwe show: Onbekend Terrein en de podcast die hij maakt. Daarnaast begint hij zijn verhaal met een bijzondere liefdesverklaring voor Arjen Lubach. ''Ik heb een cadeautje voor jou'' zegt Theo Maassen tegen Arjen Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Theo Maassen te gast bij De Avondshow, ''Ik heb een cadeautje voor jou''

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's