Steenrijk Straatarm: tranen vloeien door mooi cadeau, "ik vind jou ZO sterk!"

Steenrijk Straatarm: tranen vloeien door mooi cadeau, "ik vind jou ZO sterk!"

Donderdag 13 april 2023 om 14:33

'Wij zijn heel erg van het samen herinneringen maken, dus we willen jullie een week op vakantie sturen'. De tranen vloeien in het programma Steenrijk, Straatarm wanneer het 'rijke' gezin geeft een weekje 'vakantie' geeft aan het arme gezin. "Ik vind jou ZO sterk". De emoties en liefde spatten er vanaf.

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder.

<em>Steenrijk Straatarm:</em> tranen vloeien door mooi cadeau, &quot;ik vind jou ZO sterk!&quot; 'Wij zijn heel erg van het samen herinneringen maken, dus we willen jullie een week op vakantie sturen'. De tranen vloeien in het programma Steenrijk, Straatarm wanneer het 'rijke' gezin geeft een weekje 'vakantie' geeft aan het arme gezin. "Ik vind jou ZO sterk". De emoties en liefde spatten er vanaf. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond breekt moeder in Steenrijk, Straatarm: 'Mama denkt altijd aan mij, maar zij moet aan haarzelf denken' Bekijk deze video » Dochter Shirley in Steenrijk, Straatarm: "Wie kan dit nou weer als huis hebben?!" Bekijk deze video »

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's