Vanavond breekt moeder in Steenrijk, Straatarm: 'Mama denkt altijd aan mij, maar zij moet aan haarzelf denken'

Vanavond breekt moeder in Steenrijk, Straatarm: 'Mama denkt altijd aan mij, maar zij moet aan haarzelf denken'

Vanavond breekt moeder in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: 'Mama denkt altijd aan mij, maar zij moet aan haarzelf denken' In deze aflevering van Steenrijk, straatarm gaan moeder en dochter sinds lange tijd samen shoppen. Iets waar ze normaal het geld niet voor hebben. Moeders is wat kilo's kwijt en vindt het best spannend om kleding te passen. Gelukkig is daar haar lieve dochter die haar aanmoedigt. "Ik vind dat mama dit verdient. Zij denkt altijd aan mij, maar zij moet ook eens aan haarzelf denken." Het duurt niet lang of mama breekt. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zie: geëmotioneerde Richard blij met liefde van ander stel in Steenrijk Straatarm Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, Straatarm: Ilona enorm dankbaar in pretpark Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Ruud en Jorg worden emotioneel van leven alleenstaande moeder Bekijk deze video »
Woensdag 12 april 2023 om 14:22

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm gaan moeder en dochter sinds lange tijd samen shoppen. Iets waar ze normaal het geld niet voor hebben. Moeders is wat kilo's kwijt en vindt het best spannend om kleding te passen. Gelukkig is daar haar lieve dochter die haar aanmoedigt. "Ik vind dat mama dit verdient. Zij denkt altijd aan mij, maar zij moet ook eens aan haarzelf denken." Het duurt niet lang of mama breekt.

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's