'Podcast Willem-Alexander is toneelstukje' (Vandaag Inside)

'Podcast Willem-Alexander is toneelstukje' (Vandaag Inside)

Vrijdag 14 april 2023 om 08:40

Natuurlijk hebben ook de heren van Vandaag Inside wat fragmenten van de podcast 'Door de ogen van de Koning' geluisterd en uiteraard hebben ze daar ook wel wat op aan te merken: 'Dit heeft niets met een interview te maken, het is een toneelstukje. Het is een reclamefilmpje dat ze maken omdat zijn populariteit daalt', aldus Johan Derksen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

'Podcast <em>Willem-Alexander</em> is toneelstukje' (Vandaag Inside) Natuurlijk hebben ook de heren van Vandaag Inside wat fragmenten van de podcast 'Door de ogen van de Koning' geluisterd en uiteraard hebben ze daar ook wel wat op aan te merken: 'Dit heeft niets met een interview te maken, het is een toneelstukje. Het is een reclamefilmpje dat ze maken omdat zijn populariteit daalt', aldus Johan Derksen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Podcast koning: Justine Marcella geïrriteerd door zoontje Jaap Reesema (HLF8) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's