Podcast koning: Justine Marcella geïrriteerd door zoontje Jaap Reesema (HLF8)

Podcast koning: Justine Marcella geïrriteerd door zoontje Jaap Reesema (HLF8)

De podcast Door de ogen van de Koning, waarin Edwin Evers in gesprek gaat met koning Willem-Alexander, wordt over het algemeen goed ontvangen. Toch zijn er ook wat kritiekpunten: luisteraars missen wat diepgang en ook op de verschillende rubriekjes en de vragen van het zoontje van Jaap Reesema en Kim Kötter (Muck) zit niet iedereen te wachten: 'Dat irriteert me', zegt koningshuisdeskundige Justine Marcella daarover.

Tonny Media
Reesema is een van de oprichters van Tonny Media, dat de betreffende podcast produceerde, en dat is dan natuurlijk ook de reden dat juist zíjn zoon te horen is. Was het misschien een beter idee geweest om iets verder te kijken, om een zweem van voortrekkerij te voorkomen?

Bekijk het fragment van HLF8 hieronder, na 7min30 gaat het over de verschillende rubrieken in de podcast

Podcast koning: Justine Marcella geïrriteerd door zoontje Jaap Reesema (<em>HLF8</em>) De podcast Door de ogen van de Koning, waarin Edwin Evers in gesprek gaat met koning Willem-Alexander, wordt over het algemeen goed ontvangen. Toch zijn er ook wat kritiekpunten: luisteraars missen wat diepgang en ook op de verschillende rubriekjes en de vragen van het zoontje van Jaap Reesema en Kim Kötter (Muck) zit niet iedereen te wachten: 'Dat irriteert me', zegt koningshuisdeskundige Justine Marcella daarover. Tonny MediaReesema is een van de oprichters van Tonny Media, dat de betreffende podcast produceerde, en dat is dan natuurlijk ook de reden dat juist zíjn zoon te horen is. Was het misschien een beter idee geweest om iets verder te kijken, om een zweem van voortrekkerij te voorkomen? Bekijk het fragment van HLF8 hieronder, na 7min30 gaat het over de verschillende rubrieken in de podcast Bekijk ook Dirk Hoogstraten: 'Hierom zijn Montana Meiland en ik uit elkaar' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: deze bekende zangeres is opnieuw zwanger Bekijk deze video » The Passion: Buddy Vedder (Judas) oogst veel lof met Sorry Bekijk deze video »
TV :
Podcast koning: Justine Marcella geïrriteerd door zoontje Jaap Reesema (HLF8)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV