Zie: Selma Omari giert om imitaties op TikTok: 'Ik ben gewoon écht zo'

Zie: Selma Omari giert om imitaties op TikTok: 'Ik ben gewoon écht zo'

Friday 14 April 2023 om 18:02

Selma in pittig gesprek met Maria

Selma Omari is een grote speler in het huidige seizoen van 'De Verraders'. Als getrouwe wil ze de verraders koste wat kost ontmaskeren en dat doet ze op een opmerkelijke wijze. Ze is vanwege haar uitspraken in het programma inmiddels zelfs een heuse TikTok-trend geworden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>Selma Omari</em> giert om imitaties op <em>TikTok</em>: 'Ik ben gewoon écht zo' Selma in pittig gesprek met Maria Selma Omari is een grote speler in het huidige seizoen van 'De Verraders'. Als getrouwe wil ze de verraders koste wat kost ontmaskeren en dat doet ze op een opmerkelijke wijze. Ze is vanwege haar uitspraken in het programma inmiddels zelfs een heuse TikTok-trend geworden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: hebben Jan Slagter en Katinka Simonse nog contact na clash De Verraders? Bekijk deze video » Psycholoog in RTL Boulevard: kandidaten De Verraders krijgen paniek-, woedeaanvallen en psychotische klachten Bekijk deze video » Zo worden De Verraders geheim gehouden, ''als een kudde olifanten!'' Bekijk deze video »
TV :
Zie: Selma Omari giert om imitaties op TikTok: 'Ik ben gewoon écht zo'

Actuele video's

Meer actuele video's