Zo worden De Verraders geheim gehouden, ''als een kudde olifanten!''

Zo worden De Verraders geheim gehouden, ''als een kudde olifanten!''

''Ze willen natuurlijk niet dat je hoort wie er van zijn kamer wordt gehaald''. Wanneer de verraders uit hun kamer worden gehaald veranderd de crew in een kudde olifanten. Zo zorgen zij er voor dat dit grote geheim niet uitkomt, ''ze schreeuwen, ze bonken, ze doen van alles'' zegt deelnemer Nathan Rutjes.

Bekijk het fragment van De Verraders: Backstage hieronder.

Zo worden <em>De Verraders</em> geheim gehouden, ''als een <em>kudde</em> olifanten!'' ''Ze willen natuurlijk niet dat je hoort wie er van zijn kamer wordt gehaald''. Wanneer de verraders uit hun kamer worden gehaald veranderd de crew in een kudde olifanten. Zo zorgen zij er voor dat dit grote geheim niet uitkomt, ''ze schreeuwen, ze bonken, ze doen van alles'' zegt deelnemer Nathan Rutjes. Bekijk het fragment van De Verraders: Backstage hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Thomas Camaert zegt sorry tegen Noël van Kleef in De Verraders, ''heel erg!'' Bekijk deze video » De Verraders: Betty Glas geeft een inkijkje in 'De Verraders: Backstage' Bekijk deze video » Plottwist in De Verraders: wil Jan Slagter een Verrader zijn? Bekijk deze video » Video: hebben Jan Slagter en Katinka Simonse nog contact na clash De Verraders? Bekijk deze video » Psycholoog in RTL Boulevard: kandidaten De Verraders krijgen paniek-, woedeaanvallen en psychotische klachten Bekijk deze video »
TV :
Zo worden De Verraders geheim gehouden, ''als een kudde olifanten!''

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV