Million Dollar Island seizoen 2 van start: dit zijn de eerste afvallers

Million Dollar Island seizoen 2 van start: dit zijn de eerste afvallers

<em>Million Dollar Island</em> seizoen 2 van start: dit zijn de eerste afvallers Bekijk in de video hierboven: Dennis van der Geest over het nieuwe seizoen van Million Dollar Island Wil je kans maken op een grote geldprijs in Million Dollar Island, dan moet je lange tijd zien te overleven op een onbewoond eiland met 99 andere deelnemers. Maar in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen (zondag 16 april) bleek dat voor sommige kandidaten het spel al zeer snel is geëindigd. Al meerdere mensen hebben het eiland verlaten en hebben hun polsbandje die 10.000 euro waard is moeten inleveren. Bekijk de beelden van de afvallers van van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Zondag nieuw seizoen Million Dollar Island: Dennis van der Geest licht tipje sluier op (Shownieuws) Bekijk deze video » Zondag in Million Dollar Island: "Wie wil er delen" versus "Pakken wat je pakken kan" (video) Bekijk deze video »
TV :
Monday 17 April 2023 om 13:00

Bekijk in de video hierboven: Dennis van der Geest over het nieuwe seizoen van Million Dollar Island

Wil je kans maken op een grote geldprijs in Million Dollar Island, dan moet je lange tijd zien te overleven op een onbewoond eiland met 99 andere deelnemers. Maar in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen (zondag 16 april) bleek dat voor sommige kandidaten het spel al zeer snel is geëindigd. Al meerdere mensen hebben het eiland verlaten en hebben hun polsbandje die 10.000 euro waard is moeten inleveren.

Bekijk de beelden van de afvallers van van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's