Zondag nieuw seizoen Million Dollar Island: Dennis van der Geest licht tipje sluier op (Shownieuws)

Zondag nieuw seizoen Million Dollar Island: Dennis van der Geest licht tipje sluier op (Shownieuws)

Donderdag 13 april 2023 om 11:18

Zondag start een nieuw seizoen van het SBS6 survivalprogramma Million Dollar Island. In dit tweede seizoen maken honderd Nederlandse en Vlaamse kandidaten kans op een miljoen euro. Om dit megabedrag te winnen moeten ze zien te overleven op een onbewoond eiland. Presentator Dennis van der Geest licht alvast in Shownieuws een tipje van de sluier op hoe het de 'survivors' zal vergaan.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zondag nieuw seizoen <em>Million Dollar Island</em>: <em>Dennis van der Geest</em> licht tipje sluier op (<em>Shownieuws</em>) Zondag start een nieuw seizoen van het SBS6 survivalprogramma Million Dollar Island. In dit tweede seizoen maken honderd Nederlandse en Vlaamse kandidaten kans op een miljoen euro. Om dit megabedrag te winnen moeten ze zien te overleven op een onbewoond eiland. Presentator Dennis van der Geest licht alvast in Shownieuws een tipje van de sluier op hoe het de 'survivors' zal vergaan. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vanaf zondag 16 april is Million Dollar Island wekelijks te zien om 20.30 uur op SBS6 en één uur na uitzending is de aflevering in Nederland ook beschikbaar op Amazon Prime Video. Bekijk ook SPOILER: dit is de winnaar van Million Dollar Island, die 120.000 euro opstrijkt Bekijk deze video » Erik Dijkstra heeft nieuwe liefde, maar houdt tattoo van ex Hester (Shownieuws) Bekijk deze video » Primeur over film mondkapjesdeal Sywert van Lienden in Shownieuws Bekijk deze video »
TV :

Vanaf zondag 16 april is Million Dollar Island wekelijks te zien om 20.30 uur op SBS6 en één uur na uitzending is de aflevering in Nederland ook beschikbaar op Amazon Prime Video.


Actuele video's

Meer actuele video's