Lisa en Orlando nu al verliefd in Million Dollar Island: ‘Er is gezoend’

Lisa en Orlando nu al verliefd in Million Dollar Island: ‘Er is gezoend’

Lisa en Orlando nu al verliefd in <em>Million Dollar Island</em>: ‘Er is gezoend’ Bekijk in de video hierboven: Dennis van der Geest over het nieuwe seizoen van Million Dollar Island Het nieuwe seizoen van Million Dollar Island is pas net begonnen, maar er is al veel gaande op het onbewoonde eiland waar veel geld op het spel staat. Zo hebben nu al meerdere deelnemers Million Dollar Island verlaten, maar er is ook opbloeiende liefde. Lisa en Orlando voelen vlinders en hebben zelfs al met elkaar gezoend. "Er is van alles aan de hand." Bekijk de beelden van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Zondag in Million Dollar Island: "Wie wil er delen" versus "Pakken wat je pakken kan" (video) Bekijk deze video » Million Dollar Island seizoen 2 van start: dit zijn de eerste afvallers Bekijk deze video »
TV :
Lisa en Orlando nu al verliefd in Million Dollar Island: ‘Er is gezoend’
Monday 17 April 2023 om 14:23

Bekijk in de video hierboven: Dennis van der Geest over het nieuwe seizoen van Million Dollar Island

Het nieuwe seizoen van Million Dollar Island is pas net begonnen, maar er is al veel gaande op het onbewoonde eiland waar veel geld op het spel staat. Zo hebben nu al meerdere deelnemers Million Dollar Island verlaten, maar er is ook opbloeiende liefde. Lisa en Orlando voelen vlinders en hebben zelfs al met elkaar gezoend. "Er is van alles aan de hand."

Bekijk de beelden van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's