Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag 17 april gaat weer een nieuwe reeks van Kopen zonder kijken van start. Martijn Krabbé ontmoet mensen die het aandurven om blind een koopcontract voor een woning te ondertekenen, zonder dat ze enig idee hebben in wat voor appartement of huis ze komen te wonen. En in deze reeks is er een bijzondere twist in Kopen zonder kijken... Droomwoning dankzij Alex, Bob en RoosIn de huidige woningmarkt is het voor veel mensen een enorme uitdaging om een huis te kopen. De prijzen zijn hoog, al hebben veel mensen vaak ook een lange wensenlijst die niet past bij hun budget. Daarom geven ze de koop en alles wat erbij komt kijken uit handen. Krijgen bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk het voor elkaar om een droomwoning te vinden? Zoals het klokje thuis tikt…In dit zesde seizoen van Kopen zonder kijken is er echter wel een bijzondere twist, namelijk de concessieklok. Deelnemers krijgen deze tikkende klok mee naar huis, en als de tijd voorbij is komt er een ‘concessiegesprek’. Dan moet er worden geschrapt in het wensenlijstje, dan kan er bijvoorbeeld een slaapkamer worden weggestreept, het zoekgebied wordt vergroot of ze krijgen toch geen tuin op het zuiden. :[article:videos](ids:"557790" title:"Bekijk ook") Komt er een nieuwe woning voor Riski en Lisa?In de eerste aflevering van de nieuwe reeks van Kopen zonder kijken zie je Riski en Lisa. Ze wonen in een huurappartement in Lochem, waar Lisa geboren en getogen is. Tijdens een stage van Lisa in Indonesië werd zij verliefd op Riski, maar ze willen toch graag in Nederland wonen. Ze willen een woning waar genoeg ruimte is voor Riski’s ouders, als zij uit Indonesië bij hen op bezoek komen. Daarom krijgt Martijn een mooie uitdaging voor zijn kiezen om een geschikte woning voor ze te vinden… Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: eerste beelden van het nieuwe seizoen Kopen Zonder Kijken Bekijk deze video »
Uitzending :
Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Maandag 17 april gaat weer een nieuwe reeks van Kopen zonder kijken van start. Martijn Krabbé ontmoet mensen die het aandurven om blind een koopcontract voor een woning te ondertekenen, zonder dat ze enig idee hebben in wat voor appartement of huis ze komen te wonen. En in deze reeks is er een bijzondere twist in Kopen zonder kijken...

Droomwoning dankzij Alex, Bob en Roos
In de huidige woningmarkt is het voor veel mensen een enorme uitdaging om een huis te kopen. De prijzen zijn hoog, al hebben veel mensen vaak ook een lange wensenlijst die niet past bij hun budget. Daarom geven ze de koop en alles wat erbij komt kijken uit handen. Krijgen bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk het voor elkaar om een droomwoning te vinden?

Zoals het klokje thuis tikt…
In dit zesde seizoen van Kopen zonder kijken is er echter wel een bijzondere twist, namelijk de concessieklok. Deelnemers krijgen deze tikkende klok mee naar huis, en als de tijd voorbij is komt er een ‘concessiegesprek’. Dan moet er worden geschrapt in het wensenlijstje, dan kan er bijvoorbeeld een slaapkamer worden weggestreept, het zoekgebied wordt vergroot of ze krijgen toch geen tuin op het zuiden.

:[article:videos](ids:"557790" title:"Bekijk ook")

Komt er een nieuwe woning voor Riski en Lisa?
In de eerste aflevering van de nieuwe reeks van Kopen zonder kijken zie je Riski en Lisa. Ze wonen in een huurappartement in Lochem, waar Lisa geboren en getogen is. Tijdens een stage van Lisa in Indonesië werd zij verliefd op Riski, maar ze willen toch graag in Nederland wonen. Ze willen een woning waar genoeg ruimte is voor Riski’s ouders, als zij uit Indonesië bij hen op bezoek komen. Daarom krijgt Martijn een mooie uitdaging voor zijn kiezen om een geschikte woning voor ze te vinden…

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kopen Zonder Kijken

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV