Kopen Zonder Kijken: Lisa en Riski blikken terug op deelname

Kopen Zonder Kijken: Lisa en Riski blikken terug op deelname

Tuesday 18 April 2023 om 09:24

Riski en Lisa waren maandagavond te zien in het zeer goed bekeken Kopen Zonder Kijken en na afloop regende het positieve reacties over de twee op sociale media, vanwege hun dankbaarheid en enthousiasme. Hoe vonden ze het om mee te doen? 'Het was echt superspannend', vertelt die laatste.

'Onwerkelijk'
Ze vervolgt: 'Ik vind het nog steeds heel onwerkelijk dat er een huis voor ons is gekocht en dat het helemaal is gerenoveerd.' Hoe was het voor de twee om voor de eerste keer wakker te worden in hun nieuwe paradijs? 'Ik was supervroeg wakker en toen ben ik gewoon uit bed gegaan om rond te kijken', aldus Lisa.

Het hele gesprek met Riski en Lisa zie je in de video hieronder

<em>Kopen Zonder Kijken</em>: Lisa en Riski blikken terug op deelname Riski en Lisa waren maandagavond te zien in het zeer goed bekeken Kopen Zonder Kijken en na afloop regende het positieve reacties over de twee op sociale media, vanwege hun dankbaarheid en enthousiasme. Hoe vonden ze het om mee te doen? 'Het was echt superspannend', vertelt die laatste. 'Onwerkelijk'Ze vervolgt: 'Ik vind het nog steeds heel onwerkelijk dat er een huis voor ons is gekocht en dat het helemaal is gerenoveerd.' Hoe was het voor de twee om voor de eerste keer wakker te worden in hun nieuwe paradijs? 'Ik was supervroeg wakker en toen ben ik gewoon uit bed gegaan om rond te kijken', aldus Lisa. Het hele gesprek met Riski en Lisa zie je in de video hieronder Bekijk ook Johan Derksen over valszingende Mia en Dion: 'Dit kun je niet toestaan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Video: is snelwegbaby Bente bekomen van de schrik? Bekijk deze video »
TV :
Kopen Zonder Kijken: Lisa en Riski blikken terug op deelname

Actuele video's

Meer actuele video's