Johan Derksen dreigt het er niet bij te laten zitten na fotoshopgrapje redactie Vandaag Inside

Johan Derksen dreigt het er niet bij te laten zitten na fotoshopgrapje redactie Vandaag Inside

Woensdag 19 april 2023 om 14:45

Aan tafel bij Vandaag Inside bespreken de heren de stijging van het aantal verkeersongelukken in de afgelopen jaren. Zo bespreken ze in het bijzonder mensen op een elektrische fiets. Johan Derksen stelt dat zijn leeftijdsgenoten, de bejaarde fietsers levensgevaarlijk zijn.

Grapje
Beelden worden getoond van een fietsende Johan, lang geleden. Het eindigt met een foto van hem waarop hij met een dildohelm op zijn hoofd staat. Een grapje van de redactie en Derksen reageert adrem: "Dit pik ik niet”, hij vervolgt grappend: "Dat gaat John de Mol geld kosten".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> dreigt het er niet bij te laten zitten na fotoshopgrapje redactie <em>Vandaag Inside</em> Aan tafel bij Vandaag Inside bespreken de heren de stijging van het aantal verkeersongelukken in de afgelopen jaren. Zo bespreken ze in het bijzonder mensen op een elektrische fiets. Johan Derksen stelt dat zijn leeftijdsgenoten, de bejaarde fietsers levensgevaarlijk zijn. GrapjeBeelden worden getoond van een fietsende Johan, lang geleden. Het eindigt met een foto van hem waarop hij met een dildohelm op zijn hoofd staat. Een grapje van de redactie en Derksen reageert adrem: "Dit pik ik niet”, hij vervolgt grappend: "Dat gaat John de Mol geld kosten". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's