Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af: ‘Het is niet best, nee’ (Vandaag Inside)

Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af: ‘Het is niet best, nee’ (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside is Bouke Scholten niet alleen met zijn The ElvisMatters Band in de studio om op te treden, hij kletst ook even gezellig mee met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Uiteraard wordt wederom het Songfestival-duo Mia Nicolai en Dion Cooper besproken, en ook Bouke uit kritiek.

Bouke vindt Burning Daylight moeilijk liedje
De valse optredens van Mia en Dion met Burning Daylight worden vanuit allerlei hoeken afgekraakt, en ook Bouke kan weinig positiefs melden over het duo dat ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival op 9 mei. “Het is niet best nee. Ik weet niet hoelang ze deze act doen en hoe goed ze dit hebben gerepeteerd. Of dat ze zichzelf niet konden horen”, aldus Bouke. Toch neemt hij het ook een beetje voor ze op. “Ze hebben ook wel echt een heel moeilijk liedje uitgekozen moet ik eerlijk zeggen.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Bouke</em> kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af: ‘Het is niet best, nee’ (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside is Bouke Scholten niet alleen met zijn The ElvisMatters Band in de studio om op te treden, hij kletst ook even gezellig mee met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Uiteraard wordt wederom het Songfestival-duo Mia Nicolai en Dion Cooper besproken, en ook Bouke uit kritiek. Bouke vindt Burning Daylight moeilijk liedjeDe valse optredens van Mia en Dion met Burning Daylight worden vanuit allerlei hoeken afgekraakt, en ook Bouke kan weinig positiefs melden over het duo dat ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival op 9 mei. “Het is niet best nee. Ik weet niet hoelang ze deze act doen en hoe goed ze dit hebben gerepeteerd. Of dat ze zichzelf niet konden horen”, aldus Bouke. Toch neemt hij het ook een beetje voor ze op. “Ze hebben ook wel echt een heel moeilijk liedje uitgekozen moet ik eerlijk zeggen.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Beau van Erven Dorens: 'Hoe kan het twee keer zó fout gaan bij Dion Cooper & Mia Nicolai?' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Niet alleen Nederland maar heel Europa gaat gebukt onder valszingende Mia & Dion' Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's