Live stream AZ - Anderlecht (kwartfinale Conference League)

Live stream AZ - Anderlecht (kwartfinale Conference League)

Donderdag 20 april 2023 om 12:15

Kijk donderdag 20 april vanaf 18.45 uur LIVE naar AZ - Anderlecht via de livestream hieronder.

Live stream <em>AZ - Anderlecht</em> (kwartfinale Conference League) Kijk donderdag 20 april vanaf 18.45 uur LIVE naar AZ - Anderlecht via de livestream hieronder. Donderdag spelen AZ en Anderlecht tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je AZ - Anderlecht op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten AZ - Anderlecht De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. AZ - Anderlecht is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream AZ - Anderlecht (kwartfinale Conference League)

Donderdag spelen AZ en Anderlecht tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je AZ - Anderlecht op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Anderlecht

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AZ - Anderlecht is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's