AZ - Anderlecht live op tv en online (return kwartfinale Conference League)

Gaan de Alkmaarders toch een ronde verder?

Sport :

Na een moeilijke avond voor AZ in België is de wedstrijd in het AFAS Stadion er eentje die gewonnen moet worden door de ploeg van Pascal Jansen. Ze willen namelijk door! De return is donderdag 20 april om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Anderlecht

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Het was geen beste avond voor de Alkmaarders in Anderlecht: na een vroege voorsprong voor de Belgen door een goal van Michael Murillo kon AZ, ondanks dat ze voldoende kansen kregen - voornamelijk in de tweede helft - niet scoren. Dus deed Anderlecht het maar weer, in de 70ste minuut.

Belgen
De Belgen lijken alleen in Europa echt goed bezig te zijn. In de eigen competitie werd afgelopen weekend verloren van Genk, de koploper in de Pro League, met 5-2. Wat dat betreft is AZ zeker nog niet kansloos.

De return AZ - Anderlecht is op donderdag 20 april om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.