Zie: Chantal en Nick Schilder treden samen op in Ziggo Dome voor Chantals Pyjama Party

Zie: Chantal en Nick Schilder treden samen op in Ziggo Dome voor Chantals Pyjama Party

Een nieuwe week, een nieuwe naam op de Chantals Pyjama Party line-up. We zijn rete-enthousiast om naar buiten te mogen brengen dat, naast Claude en Willemijn Verkaik, ook Nick Schilder van de partij zal zijn in de Ziggo Dome.

Nick en Chantal
Nu het laatste concert van Nick & Simon is geweest, gaat de zanger na een heleboel jaren als duo zijn eigen weg inslaan. Zich manifesteren als soloartiest is iets wat hij best spannend vindt, maar waar hij vooral heel veel zin in heeft. Bovendien hoeft Nick niet al te lang zonder partner: op 6 en 7 oktober staat Chantal aan zijn zijde.

Bekijk hieronder de video.

Zie: <em>Chantal</em> en <em>Nick Schilder</em> treden samen op in Ziggo Dome voor <em>Chantals Pyjama Party</em> Een nieuwe week, een nieuwe naam op de Chantals Pyjama Party line-up. We zijn rete-enthousiast om naar buiten te mogen brengen dat, naast Claude en Willemijn Verkaik, ook Nick Schilder van de partij zal zijn in de Ziggo Dome. Nick en ChantalNu het laatste concert van Nick & Simon is geweest, gaat de zanger na een heleboel jaren als duo zijn eigen weg inslaan. Zich manifesteren als soloartiest is iets wat hij best spannend vindt, maar waar hij vooral heel veel zin in heeft. Bovendien hoeft Nick niet al te lang zonder partner: op 6 en 7 oktober staat Chantal aan zijn zijde. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Drastisch besluit Claudia de Breij: Chantal Janzen en Roxeanne Hazes reageren Bekijk deze video » Joy Delima over date: 'Hij keek de hele tijd naar mijn borsten'- &C Bekijk deze video » Erica Meiland haalt uit naar Chantal Janzen, "woke gedoe" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Zie: Chantal en Nick Schilder treden samen op in Ziggo Dome voor Chantals Pyjama Party

Actuele video's

Meer actuele video's