Afscheidsconcert Nick & Simon: bekijk de allerlaatste beelden (video)

Afscheidsconcert Nick & Simon: bekijk de allerlaatste beelden (video)

Dinsdag 11 april 2023 om 08:22

Maandagavond was het dan zover: het aller allerlaatste concert van Nick & Simon in Ahoy Rotterdam. Dat zorgde uiteraard voor veel emoties, nog één laatste keer alle hits en prachtige afscheidswoorden voor de fans. En voor elkaar. En uiteraard hoorde daar ook een stevige hug bij.

Beelden van het afscheidsconcert en van de aankondiging van het allerlaatste nummer zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws:

Afscheidsconcert <em>Nick &amp; Simon</em>: bekijk de allerlaatste beelden (video) Maandagavond was het dan zover: het aller allerlaatste concert van Nick & Simon in Ahoy Rotterdam. Dat zorgde uiteraard voor veel emoties, nog één laatste keer alle hits en prachtige afscheidswoorden voor de fans. En voor elkaar. En uiteraard hoorde daar ook een stevige hug bij. Beelden van het afscheidsconcert en van de aankondiging van het allerlaatste nummer zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws: Bekijk ook Nick & Simon gingen twijfelen door juicechannels: "Ik heb geen ruzie met jou, toch?" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's