Shownieuws: Rob de Nijs nog steeds in kritieke toestand in ziekenhuis

Shownieuws: Rob de Nijs nog steeds in kritieke toestand in ziekenhuis

Saturday 22 April 2023 om 11:40

Rob de Nijs in ziekenhuis: 'Zet een kaars voor je raam'.

Zanger Rob de Nijs is er erg slecht aan toe en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Tot nu toe is zijn toestand onveranderd. Vrijdag werd hij opgenomen in het ziekenhuis wegens ademhalingsproblemen. Zijn familie heeft toen losgelaten dat zijn situatie 'zorgelijk' was. De zanger lijdt aan de ziekte van Parkinson en is niet meer in staat om optredens te geven. De Nijs is vooral bekend van hits Jan Klaassen de Trompetter, Malle Babbe en Banger Hart.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Shownieuws: <em>Rob de Nijs</em> nog steeds in kritieke toestand in ziekenhuis Rob de Nijs in ziekenhuis: 'Zet een kaars voor je raam'. Zanger Rob de Nijs is er erg slecht aan toe en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Tot nu toe is zijn toestand onveranderd. Vrijdag werd hij opgenomen in het ziekenhuis wegens ademhalingsproblemen. Zijn familie heeft toen losgelaten dat zijn situatie 'zorgelijk' was. De zanger lijdt aan de ziekte van Parkinson en is niet meer in staat om optredens te geven. De Nijs is vooral bekend van hits Jan Klaassen de Trompetter, Malle Babbe en Banger Hart. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook William Rutten in BEAU: "Afscheid Rob de Nijs mooiste moment van het jaar" Bekijk deze video » Echtgenote Rob de Nijs in Shownieuws: 'Hij gaat fysiek achteruit' (video) Bekijk deze video » Rob de Nijs onwel geworden: 'Jet heeft mond-op-mondbeademing toegepast' Bekijk deze video » Jet de Nijs: 'Het zijn spannende uren, brand maar een kaarsje voor Rob' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's