Rob de Nijs onwel geworden: 'Jet heeft mond-op-mondbeademing toegepast'

Rob de Nijs onwel geworden: 'Jet heeft mond-op-mondbeademing toegepast'

Rob de Nijs onwel geworden: '<em>Jet</em> heeft mond-op-mondbeademing toegepast' Het gaat helaas niet goed met Rob de Nijs, die aan Parkinson lijdt en vorig jaar nog groots afscheid nam van het publiek: 'De zanger is donderdagavond in zijn woning in Bennekom onwel geworden en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis', zo meldt Evert Santegoeds in De Telegraaf. UPDATE: Jet de Nijs: 'Brand maar een kaarsje voor Rob' 'Mond-op-mondbeademing'De Nijs zou ademhalingsproblemen hebben gekregen terwijl hij tv aan het kijken was en dat ging van kwaad tot erger. 'Zijn vrouw Jet heeft zelfs mond-op-mondbeademing moeten toepassen', aldus Santegoeds. De showbizgoeroe is een goede bekende van de familie dus die zal ongetwijfeld vandaag met meer updates gaan komen. Jet de Nijs sprak onlangs nog met Shownieuws over de gezondheid van Rob, dat fragment zie je bovenaan deze pagina Bekijk ook Afscheidsconcert Rob de Nijs: voor de allerlaatse keer Banger hart (video) Bekijk deze video » Vrouw Rob de Nijs: 'Ik houd hem lekker thuis nu de Parkinson terrein wint' (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Jet de Nijs: 'Het zijn spannende uren, brand maar een kaarsje voor Rob' Bekijk deze video » Rob de Nijs in ziekenhuis: 'Zet een kaars voor je raam' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 21 april 2023 om 08:57

Het gaat helaas niet goed met Rob de Nijs, die aan Parkinson lijdt en vorig jaar nog groots afscheid nam van het publiek: 'De zanger is donderdagavond in zijn woning in Bennekom onwel geworden en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis', zo meldt Evert Santegoeds in De Telegraaf.

UPDATE: Jet de Nijs: 'Brand maar een kaarsje voor Rob'

'Mond-op-mondbeademing'
De Nijs zou ademhalingsproblemen hebben gekregen terwijl hij tv aan het kijken was en dat ging van kwaad tot erger. 'Zijn vrouw Jet heeft zelfs mond-op-mondbeademing moeten toepassen', aldus Santegoeds. De showbizgoeroe is een goede bekende van de familie dus die zal ongetwijfeld vandaag met meer updates gaan komen.

Jet de Nijs sprak onlangs nog met Shownieuws over de gezondheid van Rob, dat fragment zie je bovenaan deze pagina

Actuele video's

Meer actuele video's