Maandag veel geschreeuw in Chateau Meiland: 'Doe niet zo kattig joh!'

Maandag veel geschreeuw in Chateau Meiland: 'Doe niet zo kattig joh!'

Maandag veel geschreeuw in <em>Chateau Meiland</em>: 'Doe niet zo kattig joh!' Maandagavond zien we in een nieuwe uitzending van Chateau Meiland hoe de sfeer te snijden is in Code Rosé, waar Martien het helemaal gehad heeft tijdens het slopen en het aan de stok krijgt met Erica en Maxime: 'Ik krijg straks een hamer in mijn hoofd, ik doe het niet meer.' 'Doe niet zo kattig'Als hij vervolgens weg wil lopen wordt hij echter tot de orde geroepen: 'Jij gaat gewoon helpen.' Martien is echter helemaal niet blij met de manier waarom hem dat wordt gevraagd: 'Doe niet zo kattig joh!' Bekijk het betreffende fragment van Chateau Meiland hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de familie vorige week tegels leerde plaatsen. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Wendy tegen naakte Dennie in Lang Leve de Liefde: 'Ik krijg het zo heet van jou' Bekijk deze video »
TV :
Maandag veel geschreeuw in Chateau Meiland: 'Doe niet zo kattig joh!'

Maandagavond zien we in een nieuwe uitzending van Chateau Meiland hoe de sfeer te snijden is in Code Rosé, waar Martien het helemaal gehad heeft tijdens het slopen en het aan de stok krijgt met Erica en Maxime: 'Ik krijg straks een hamer in mijn hoofd, ik doe het niet meer.'

'Doe niet zo kattig'
Als hij vervolgens weg wil lopen wordt hij echter tot de orde geroepen: 'Jij gaat gewoon helpen.' Martien is echter helemaal niet blij met de manier waarom hem dat wordt gevraagd: 'Doe niet zo kattig joh!'

Bekijk het betreffende fragment van Chateau Meiland hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de familie vorige week tegels leerde plaatsen.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV