'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (Chateau Meiland)

'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (Chateau Meiland)

In de auto vraagt Erica aan Maxime, die wat last van haar darmen heeft, of ze wel goed voorbereid op reis gegaan is: 'Heb je die anti diarree-pillen bij je? Dat niet straks de hele auto vol zit.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (<em>Chateau Meiland</em>) In de auto vraagt Erica aan Maxime, die wat last van haar darmen heeft, of ze wel goed voorbereid op reis gegaan is: 'Heb je die anti diarree-pillen bij je? Dat niet straks de hele auto vol zit.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt GEK van rol tape Bekijk deze video » Johan Derksen over valszingende Mia en Dion: 'Dit kun je niet toestaan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Linda de Mol: 'Waarom zeggen mensen lelijke dingen over figuur Amalia?' (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV