Zien! Eerste beelden van reallifesoap van Roy Donders 'Altijd Wat Bijzonders' (RTL Boulevard)

Zien! Eerste beelden van reallifesoap van Roy Donders 'Altijd Wat Bijzonders' (RTL Boulevard)

Op 10 mei keert de 'huispakkenkoning' Roy Donders na vijf jaar afwezigheid, weer terug op tv met een nieuwe reallifesoap bij TLC. De stylist, met nieuwe liefde Michelle en hun baby Romy, hoopt weer een trouwe schare kijkers te trekken die het wel en wee van dit nieuwbakken gezin willen volgen. Fans van het eerste uur kunnen zich verheugen op een weerzien met zus Rian en hun lieve ouders. De zanger zingt natuurlijk zelf de tune van de serie ‘Altijd Wat Bijzonders’.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

De nieuwe realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is vanaf woensdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Zien! Eerste beelden van reallifesoap van <em>Roy Donders</em> <em>'Altijd Wat Bijzonders</em>' (<em>RTL Boulevard</em>) Op 10 mei keert de 'huispakkenkoning' Roy Donders na vijf jaar afwezigheid, weer terug op tv met een nieuwe reallifesoap bij TLC. De stylist, met nieuwe liefde Michelle en hun baby Romy, hoopt weer een trouwe schare kijkers te trekken die het wel en wee van dit nieuwbakken gezin willen volgen. Fans van het eerste uur kunnen zich verheugen op een weerzien met zus Rian en hun lieve ouders. De zanger zingt natuurlijk zelf de tune van de serie ‘Altijd Wat Bijzonders’. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De nieuwe realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is vanaf woensdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Roy Donders over nieuwe reality show in Shownieuws: 'Camera's bij de bevalling' Bekijk deze video » Roy Donders is boos op juicekanalen: "Het is gewoon schandalig" (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochter Bekijk deze video »
TV :
Zien! Eerste beelden van reallifesoap van Roy Donders 'Altijd Wat Bijzonders' (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's