Video: Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochter

Video: Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochter

Het is feest in huize Donders. Roy en Michelle zijn ouders geworden van een dochtertje. Dit liet de Brabander weten via Instagram.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Roy Donders</em> deelt eerste beelden van pasgeboren dochter Het is feest in huize Donders. Roy en Michelle zijn ouders geworden van een dochtertje. Dit liet de Brabander weten via Instagram. Lees verder onder de video. DochterRoy Donders is sinds vandaag de trotse vader van zijn eerste kind. Samen met zijn vriendin Michelle verwelkomt hij namelijk hun dochtertje genaamd Romi Johanna Maria Donders. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zoons Caroline van der Plas: 'Dit mag je NOOIT meer doen!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: binnenkijken in de nieuwe miljoenenvilla van Maxime Meiland Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Montana kraakt Martiens ondernemersplan voor Code Rosé helemaal af Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dochter
Roy Donders is sinds vandaag de trotse vader van zijn eerste kind. Samen met zijn vriendin Michelle verwelkomt hij namelijk hun dochtertje genaamd Romi Johanna Maria Donders.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV