Video: Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochter

Video: Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochter

Vrijdag 17 maart 2023 om 18:35

Het is feest in huize Donders. Roy en Michelle zijn ouders geworden van een dochtertje. Dit liet de Brabander weten via Instagram.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Roy Donders</em> deelt eerste beelden van pasgeboren dochter Het is feest in huize Donders. Roy en Michelle zijn ouders geworden van een dochtertje. Dit liet de Brabander weten via Instagram. Lees verder onder de video. DochterRoy Donders is sinds vandaag de trotse vader van zijn eerste kind. Samen met zijn vriendin Michelle verwelkomt hij namelijk hun dochtertje genaamd Romi Johanna Maria Donders. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zoons Caroline van der Plas: 'Dit mag je NOOIT meer doen!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: binnenkijken in de nieuwe miljoenenvilla van Maxime Meiland Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Montana kraakt Martiens ondernemersplan voor Code Rosé helemaal af Bekijk deze video »
Amusement :

Dochter
Roy Donders is sinds vandaag de trotse vader van zijn eerste kind. Samen met zijn vriendin Michelle verwelkomt hij namelijk hun dochtertje genaamd Romi Johanna Maria Donders.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's