Update over gezondheid Rob de Nijs in Shownieuws

Update over gezondheid Rob de Nijs in Shownieuws

Thursday 27 April 2023 om 13:56

Shownieuws heeft een update over de gezondheid van Rob de Nijs. Sinds afgelopen donderdag ligt de zanger in het ziekenhuis en hebben hij, zijn vrouw Jet en hun dierbaren een spannende week achter de rug.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Update over gezondheid <em>Rob de Nijs</em> in <em>Shownieuws</em> Shownieuws heeft een update over de gezondheid van Rob de Nijs. Sinds afgelopen donderdag ligt de zanger in het ziekenhuis en hebben hij, zijn vrouw Jet en hun dierbaren een spannende week achter de rug. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Trijntje Oosterhuis 'diep geraakt' door laatste concert Rob de Nijs Bekijk deze video » William Rutten in BEAU: "Afscheid Rob de Nijs mooiste moment van het jaar" Bekijk deze video » Rob de Nijs in ziekenhuis: 'Zet een kaars voor je raam' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's