Shownieuws: laatste gezondheidsupdate Rob de Nijs vanuit ziekenhuis

Shownieuws: laatste gezondheidsupdate Rob de Nijs vanuit ziekenhuis

Monday 24 April 2023 om 08:51

Hoe gaat het nu met Rob de Nijs, nadat de zanger vorige week donderdag onwel raakte en in het ziekenhuis belandde? Evert Santegoeds, die goede banden met de familie onderhoudt: 'Ik heb vanavond nog met zijn vrouw Jet gesproken en die is... ja, je kan zeggen opgelucht. Alleen al door het feit dat Rob er nog is.'

'Hij ademt meer zelfstandig'
Het ging namelijk echt heel slecht met Rob: 'Het was buitengewoon kritiek en zorgelijk.' Sinds zaterdag gaat het gelukkig een stuk beter en inmiddels is ook de zuurstoftoevoer een stuk minder, 'Dus hij ademt meer zelfstandig', aldus de hoofdredacteur van Privé .

Bekijk de hele gezondsheidsupdate van Rob hieronder, in het fragment van Shownieuws

Shownieuws: laatste gezondheidsupdate <em>Rob de Nijs</em> vanuit ziekenhuis Hoe gaat het nu met Rob de Nijs, nadat de zanger vorige week donderdag onwel raakte en in het ziekenhuis belandde? Evert Santegoeds, die goede banden met de familie onderhoudt: 'Ik heb vanavond nog met zijn vrouw Jet gesproken en die is... ja, je kan zeggen opgelucht. Alleen al door het feit dat Rob er nog is.' 'Hij ademt meer zelfstandig'Het ging namelijk echt heel slecht met Rob: 'Het was buitengewoon kritiek en zorgelijk.' Sinds zaterdag gaat het gelukkig een stuk beter en inmiddels is ook de zuurstoftoevoer een stuk minder, 'Dus hij ademt meer zelfstandig', aldus de hoofdredacteur van Privé . Bekijk de hele gezondsheidsupdate van Rob hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Rob de Nijs onwel geworden: 'Jet heeft mond-op-mondbeademing toegepast' Bekijk deze video » Jet de Nijs: 'Het zijn spannende uren, brand maar een kaarsje voor Rob' Bekijk deze video » Rob de Nijs in ziekenhuis: 'Zet een kaars voor je raam' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Rob de Nijs nog steeds in kritieke toestand in ziekenhuis Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's