De Verraders: afvaller reageert op verbanning

De Verraders: afvaller reageert op verbanning

Bekijk hier de emotionele confrontatie broers Jordy en Sander in Torentje.

Met de finale van volgende week in zicht wilde natuurlijk niemand verbannen worden in de op een-na-laatste aflevering van De Verraders. Toch moest Betty Glas afscheid nemen van de groep. Weer hebben de getrouwen de verraders niet te pakken gekregen. Noor heeft ook deze week duidelijk aangegeven te weten wie de verraders zijn en toch blijft ze maar getrouwen eruit stemmen, wat tot boosheid leidt bij fans.

Bekijk hieronder het fragment van RTL Boulevard. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

De Verraders: afvaller reageert op <em>verbanning</em> Bekijk hier de emotionele confrontatie broers Jordy en Sander in Torentje. Met de finale van volgende week in zicht wilde natuurlijk niemand verbannen worden in de op een-na-laatste aflevering van De Verraders. Toch moest Betty Glas afscheid nemen van de groep. Weer hebben de getrouwen de verraders niet te pakken gekregen. Noor heeft ook deze week duidelijk aangegeven te weten wie de verraders zijn en toch blijft ze maar getrouwen eruit stemmen, wat tot boosheid leidt bij fans. Bekijk hieronder het fragment van RTL Boulevard. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De verraders: Jan Slagter blij om verbannen te zijn Bekijk deze video » Zie: Nathan Rutjes slaapt in angstaanjagende horrorkamer in De Verraders Bekijk deze video » Zien: Ferri Somogyi backstage bij De Verraders Bekijk deze video » De Verraders gemist? Jessie Maya geeft getrouwen een trap na (video) Bekijk deze video »
TV :
De Verraders: afvaller reageert op verbanning

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV