Vandaag Inside: 'dramaqueen' Xavi Simons (PSV) afgefakkeld door Johan en René

Vandaag Inside: 'dramaqueen' Xavi Simons (PSV) afgefakkeld door Johan en René

Dinsdag 2 mei 2023 om 09:03

De mannen van Vandaag Inside vinden PSV'er Xavi Simons een enorm talent maar ze hebben wel het een en ander op het gedrag van de voetballer aan te merken: 'Als hij de beker verloren had was hij gaan huilen, die had nu nog zitten huilen in de bus', alus René van der Gijp.

'Dramaqueen'
Johan Derksen denkt Simons vooral veel bezig is met theater maken en bewust tv-momenten tijdens de wedstrijd creëert, waarna Van der Gijp aanvult: 'Het is een enorme dramaqueen. De hele tijd staat dat gezicht op huilen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 1 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'dramaqueen' <em>Xavi Simons</em> (PSV) afgefakkeld door Johan en René De mannen van Vandaag Inside vinden PSV'er Xavi Simons een enorm talent maar ze hebben wel het een en ander op het gedrag van de voetballer aan te merken: 'Als hij de beker verloren had was hij gaan huilen, die had nu nog zitten huilen in de bus', alus René van der Gijp. 'Dramaqueen'Johan Derksen denkt Simons vooral veel bezig is met theater maken en bewust tv-momenten tijdens de wedstrijd creëert, waarna Van der Gijp aanvult: 'Het is een enorme dramaqueen. De hele tijd staat dat gezicht op huilen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 1 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's