Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Niet klein te krijgen gaat Paul de Leeuw weer langs bij Luuk, nu zijn zware behandelingen voorbij zijn. Ook gaat hij bij Myrthe langs, die bezig is haar eigen uitvaart voor te bereiden. SushiLuuk zijn behandelingen zitten erop. Nu mag hij weer zijn lievelingseten, sushi, eten. Drie maanden nadat Myrthe het nieuws heeft gekregen dat ze niet meer zal genezen, leeft ze nog steeds en haalt ze wat moois uit elke dag. De voorbereidingen voor haar uitvaart gaan wel door. HockeyveldEmelie ervaart steeds meer klachten van haar hersentumor. Haar zicht verdwijnt. Ondanks dat weet Emelie toch te genieten van kleine momenten. Quintens haar begint weer te groeien en hij wil graag zijn conditie weer opbouwen om zo snel mogelijk weer op het hockeyveld te staan. Paul gaat met hem mee tijdens zijn bezoek aan de fysiotherapeut. Niet klein te krijgen: Paul spreekt ouders van Tibbe die been moet laten amputeren Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 2 May 2023 om 22:04

In de nieuwe aflevering van Niet klein te krijgen gaat Paul de Leeuw weer langs bij Luuk, nu zijn zware behandelingen voorbij zijn. Ook gaat hij bij Myrthe langs, die bezig is haar eigen uitvaart voor te bereiden.

Sushi
Luuk zijn behandelingen zitten erop. Nu mag hij weer zijn lievelingseten, sushi, eten. Drie maanden nadat Myrthe het nieuws heeft gekregen dat ze niet meer zal genezen, leeft ze nog steeds en haalt ze wat moois uit elke dag. De voorbereidingen voor haar uitvaart gaan wel door.

Hockeyveld
Emelie ervaart steeds meer klachten van haar hersentumor. Haar zicht verdwijnt. Ondanks dat weet Emelie toch te genieten van kleine momenten. Quintens haar begint weer te groeien en hij wil graag zijn conditie weer opbouwen om zo snel mogelijk weer op het hockeyveld te staan. Paul gaat met hem mee tijdens zijn bezoek aan de fysiotherapeut.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Niet klein te krijgen

Actuele video's

Meer actuele video's