Niet klein te krijgen: Paul spreekt ouders van Tibbe die been moet laten amputeren

Niet klein te krijgen: Paul spreekt ouders van Tibbe die been moet laten amputeren

Vrijdag 21 april 2023 om 16:14

In Niet klein te krijgen volgt Paul de Leeuw gezinnen waarvan een van de kinderen is getroffen door kanker. Hij spreekt de ouders van Tibbe, hun zoon heeft botkanker en moet een been laten amputeren. Het zijn keuzes die je als ouders hoopt nooit te hoeven maken, en met name Tibbe’s moeder is emotioneel. Tibbe is zelf erg sterk, ‘het is wat het is’, is zijn motto. “Daar haal ik mijn veerkracht uit”, zegt zijn moeder.

Bekijk de beelden van Niet klein te krijgen hieronder.

Niet klein te krijgen is iedere dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet klein te krijgen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Niet klein te krijgen</em>: Paul spreekt ouders van Tibbe die been moet laten amputeren In Niet klein te krijgen volgt Paul de Leeuw gezinnen waarvan een van de kinderen is getroffen door kanker. Hij spreekt de ouders van Tibbe, hun zoon heeft botkanker en moet een been laten amputeren. Het zijn keuzes die je als ouders hoopt nooit te hoeven maken, en met name Tibbe’s moeder is emotioneel. Tibbe is zelf erg sterk, ‘het is wat het is’, is zijn motto. “Daar haal ik mijn veerkracht uit”, zegt zijn moeder. Bekijk de beelden van Niet klein te krijgen hieronder. Niet klein te krijgen is iedere dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet klein te krijgen terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw presentator van nieuw programma: Niet Klein Te Krijgen, ''heel blij met deze rol'' Bekijk deze video » Paul de Leeuw over Niet Klein Te Krijgen, "Er hoort ook lol en humor bij" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's