Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: dominee licht Melissa op voor 5 ton

Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: dominee licht Melissa op voor 5 ton

Tuesday 2 May 2023 om 12:45

Melissa, die vanavond te zien is in een nieuwe aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt kocht een zorgboerderij van een dominee in Groningen. Maar dit loopt niet goed af... Dit vertelt Kees van der Spek in een Instagrampost die hij dinsdagmiddag deelt. Bekijk de video hieronder.

Op zoek naar de dominee
Toen bleek dat de vergunningen niet in orde waren, verdwenen er spullen van het terrein. Melissa ging failliet en belandde in de schuldsanering. Samen met Kees van der Spek gaat ze naar Tsjechië waar de dominee inmiddels woont en waar de gestolen spullen gewoon op zijn erf liggen.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Dinsdag in <em>Kees van der Spek: Oplichters aangepakt</em>: dominee licht Melissa op voor 5 ton Melissa, die vanavond te zien is in een nieuwe aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt kocht een zorgboerderij van een dominee in Groningen. Maar dit loopt niet goed af... Dit vertelt Kees van der Spek in een Instagrampost die hij dinsdagmiddag deelt. Bekijk de video hieronder. Op zoek naar de domineeToen bleek dat de vergunningen niet in orde waren, verdwenen er spullen van het terrein. Melissa ging failliet en belandde in de schuldsanering. Samen met Kees van der Spek gaat ze naar Tsjechië waar de dominee inmiddels woont en waar de gestolen spullen gewoon op zijn erf liggen. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek lyrisch over Bach, maar Beau heeft wat meer uitleg nodig Bekijk deze video » Video: Kees van der Spek gruwelt van Groningse zorgboerderij Undercover in Nederland Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's