ZIEN: heren Vandaag Inside tekenen live op tv hun nieuwe Talpa-contract

ZIEN: heren Vandaag Inside tekenen live op tv hun nieuwe Talpa-contract

Wednesday 3 May 2023 om 08:35

Goed nieuws voor alle fans van Vandaag Inside: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp hebben dinsdagavond live op tv hun nieuwe contract ondertekend. Dat betekent dat we in ieder geval nog twee jaar kunnen genieten van de talkshow op SBS6, mits de drie elkaar natuurlijk niet tussentijds in de haren vliegen of weer met een rel te maken krijgen.

Zak van Sinterklaas
Talpa-directeur Marco Louwerens, ook wel bekend als directeurtje, kwam op geheel eigen wijze de studio binnen en toverde de contracten uit... de zak van Sinterklaas.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 2 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: heren <em>Vandaag Inside</em> tekenen live op tv hun nieuwe Talpa-contract Goed nieuws voor alle fans van Vandaag Inside: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp hebben dinsdagavond live op tv hun nieuwe contract ondertekend. Dat betekent dat we in ieder geval nog twee jaar kunnen genieten van de talkshow op SBS6, mits de drie elkaar natuurlijk niet tussentijds in de haren vliegen of weer met een rel te maken krijgen. Zak van SinterklaasTalpa-directeur Marco Louwerens, ook wel bekend als directeurtje, kwam op geheel eigen wijze de studio binnen en toverde de contracten uit... de zak van Sinterklaas. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 2 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: moet de bewaking een vrouw die Johan en Wilfred niet leuk vindt komen weghalen? Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's