Vandaag Inside: moet de bewaking een vrouw die Johan en Wilfred niet leuk vindt komen weghalen?

Vandaag Inside: moet de bewaking een vrouw die Johan en Wilfred niet leuk vindt komen weghalen?

Tuesday 2 May 2023 om 08:50

Een opvallend moment tijdens de opening van het wederom goedbekeken Vandaag Inside maandagavond: een dame in het publiek laat Wilfred Genee en Johan Derksen weten dat ze eigenlijk helemaal geen fan van ze is: 'U speelt toneel als u lacht tegen ons, u vindt ons helemaal niet leuk?', vraagt die laatste haar. Dat blijkt inderdaad aardig te kloppen en dan moet hij toch echt ingrijpen: 'Bewaking!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 1 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: moet de bewaking een vrouw die <em>Johan</em> en Wilfred niet leuk vindt komen weghalen? Een opvallend moment tijdens de opening van het wederom goedbekeken Vandaag Inside maandagavond: een dame in het publiek laat Wilfred Genee en Johan Derksen weten dat ze eigenlijk helemaal geen fan van ze is: 'U speelt toneel als u lacht tegen ons, u vindt ons helemaal niet leuk?', vraagt die laatste haar. Dat blijkt inderdaad aardig te kloppen en dan moet hij toch echt ingrijpen: 'Bewaking!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 1 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's